Om oss

Basseng.com er hjemmeside eid av Bassengutstyr Pettersen. Vi har idag tatt over for Bassengimport som har solgt over 5000 svømmebasseng i Norge. 

Tidligere konkurrent Partnerline AS omdøpte seg også til Basseng Import AS den 5.11.13 og gikk konkurs 20.11.13 Vi har også kjøpt konkursboet, varene og kundelistene dems. 

Vi er nå en ledende aktør, og har vært det de siste 7 årene, Vi leverer årlig rundt 200 svømmebasseng til private hager i Norge, over 250 varmepumper luft-vann til våres ekstiserende kunder og over 50 bassengoverbygg hver sesong. 2015 blir et stort år for oss. Vi satser på å ha alt dere trenger på lager, samt prisgaranti. Veldig kjapp leveringstid. Vi satser stort på kundesupport, så vi har egen teknisk support-telefon til våre kunder, tel 9808 9999 

Med 18 års erfaring og kundemasse på tilsammen 20.000 bassengkunder er Bassengutstyr.no ditt komplette førstevalg når du skal ha ditt eget svømmebasseng, eller allerede har et og trenger utstyr. Vi har markedets beste løsninger på drift, markedets mest solide leverandører på utsyr og innehar den kunnskapskapital som er nødvendig for å kunne gi deg en varlig løsning for investeringen din.

Vi kan organisere alt fra hjelp til søknad, bygging av svømmebasseng, til å skaffe graver og fagfolk som installerer det elektriske og rørkobling. I tillegg utfører vi alt av drift, vedlikehold, renovering og oppgradering av eksisterende svømmebasseng.

Åpningstider på utsalgssted, skolmar 12, Sandefjord. mandag-fredag kl 09-17

 
bassengutstyr.no holder til i Sandefjord, Skolmar 12, (langs e18) med utsalgssted og hovedfokus på å levere og sende våre produkter over hele landet. Hvis du har spørsmål om våre produkter, ikke nøl med å ta kontakt. Ring oss på 900 99999